top of page
Kine Winde Ronsyn

Anneleen  Caerels

  • Master Kinesitherapie 2020,  Manuele therapie

  • Master Kinesitherapie 2021,  Neuromotorische Revalidatie

Ik studeerde in 2020 af als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen, optie manuele therapie aan de KU Leuven.

Tijdens mijn opleiding en vooral mijn stages merkte ik dat ook neurologische aandoeningen me erg interesseren. Ik besloot verder te studeren en behaalde in 2021 bijkomend  de Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met afstudeerrichting neuromotorische revalidatie.  

Door de bijkomende specialisatie kunnen zowel personen met musculoskeletale klachten als neurologische aandoeningen bij mij terecht.

Tijdens mijn stage-periodes deed ik ervaring op in verschillende zelfstandige praktijken, UZ Leuven, Klinik Kipfenberg in Duitsland en in het revalidatiecentrum RevArte in Edegem.

In juni 2021 startte ik bij Kineplus.

Naast mijn job als zelfstandige kinesitherapeute bij Kineplus, werk ik ook deeltijds als kinesitherapeute bij UZ Leuven, aanvankelijk op de Campus Gasthuisberg op de dienst acute neuro, sinds september 2021 op de Campus Pellenberg op de dienst Dwarslaesie (ruggenmergletsels).  

In mijn vrije tijd ga ik graag lopen, zwemmen, skiën en snowboarden.

bottom of page